fbpx

Echo huolto

Palomäen Pienkonehuolto on maahantuojan valtuuttama Echo huolto- ja myyntipiste.

Echo (osa Yamabiko -konsernia) on vanha japanilainen pienkoneiden valmistaja. Valikoima koostuu pääasiassa mukana kannettavista 2-tahtilaitteista, kuten esimerkiksi moottori- ja raivaussahoista, lehtipuhaltimista ja trimmereistä. Yrityksen historia juontaa aina vuoteen 1947. Ensimmäiset nykyaikaiset sahat lanseerattiin vuonna 1978 ja siitä asti yhtiö on kasvattanut suosiotaan ympäri maailman.

Echo-tuotteet ovat tunnettuja laadustaan ja toimintavarmuudestaan. 2-tahtilaitteissa yhtiö on kiistaton kärkinimi maailmassa. Yhtiö on valmistanut enemmän 2-tahtilaitteita koko historiansa aikana kuin kukaan muu.

ECHO-logo
Echo saha

Echo varaosat

Mikäli tarvitset Echo-laitteen varaosia, autamme mielellämme. Pidämme hyllyssä moniin sahamalleihin perushuolto-osia ja loputkin varaosat saadaan tilaamalla hyvin nopeasti.

Echo huolto - moottorisahat

Palomäen Pienkonehuolto palvelee kaikissa Echo-tuotteisiin liittyvissä asioissa. Ylivoimaisesti eniten huollossamme käy kuitenkin moottorisahoja. Huollamme myös mm. raivaussahoja, trimmeitä ja lehtipuhaltimia.

Mikäli Echo moottorisahanne tarvitsee kausihuoltoa, ottakaa yhteyttä, niin sovitaan huoltoaika. Hinnastostamme löydätte kiinteän hinnan moottorisahan kausihuollolle.

Mikäli moottorisahan huolto itsessään kiinnostaa lisää, voitte lukea aiheesta lisää täältä.

Jos moottorisaha ei käynnisty, kannattaa lukea myös tämä artikkelimme aiheesta.