fbpx

Hinnasto

Hinnasto lyhyesti

Hinnasto on selkeä ja helposti ymmärrettävä.

Usein pienkoneiden ja esimerkiksi ruohonleikkurin huollon hinta määräytyy suoritettavien huoltotoimenpiteiden mukaan. Tämä saattaa vaikeuttaa lopullisen hinnan arviointia ennen kuin huoltolasku on jo kädessä.

Olemmekin pyrkineet rakentamaan hinnaston selkeästi, jotta asiakkaidemme olisi mahdollisimman helppo arvioida huollosta aiheutuvia kustannuksia. Esimerkiksi ruohonleikkurin huollon hinta on kiinteä.

Mikäli huollon yhteydessä löydämme muita mahdolllisia korjauksen kohteita, otamme aina yhteyttä asiakkaaseen sopiaksemme, kuinka asiassa halutaan edetä.

Suurin osa asiakkaistamme tilaa laitteiden huollon yhteydessä myös kuljetuspalvelun. Myös matkustamisen kustannukset ovat selkeästi eritelty hinnastossamme. Suosituimpia huoltokohteitamme ovat ruohonleikkurit sekä lumilingot.

Suoritamme huolto- ja korjaustöitä tarvittaessa myös asiakkaidemme omissa tiloissa. Otattehan yhteyttä, mikäli haluatte kutsua meidät paikan päälle.

Pienkoneiden huoltohinnasto- pakettiauto

Hinnasto

Palveluihimme kuuluvat pienkoneiden huollot, korjaukset sekä kuljetuspalvelut. Otattehan yhteyttä, mikäli teillä on kysyttävää hinnastostamme.

Kausihuollot

Ruohonleikkurit, lumilingot ja puutarhajyrsimet

Huolto sisältää tulpan sekä moottoriöljyn vaihdon, ilmansuodattimen vaihdon tai puhdistuksen, ruohonleikkurin terän teroituksen ja tasapainotuksen, lumilingon kulmavaihteen rasvauksen sekä yleisen kunnon tarkastuksen.

Hinta 75 euroa.

Moottori- ja raivaussahat sekä trimmerit

Huolto sisältää tulpan vaihdon, ilmansuodattimen vaihdon tai puhdistuksen, polttoainesuodattimen vaihdon, kytkinlaakerin ja/tai kulmavaihteen rasvauksen, moottorisahan teräketjun teroituksen, raivaussahan terän teroituksen, puhdistuksen sekä yleisen kunnon tarkastuksen.

Hinta 75 euroa.

Päältä ajettavat ruohonleikkurit

Huolto sisältää tulpan, moottoriöljyn, polttoaine- sekä öljynsuodattimen vaihdon, ilmansuodattimen vaihdon tai puhdistuksen, terien teroituksen ja tasapainotuksen, akun latauksen, vaijereiden sekä muiden liikkuvien osien rasvauksen sekä yleisen kunnon tarkastuksen.

Hinta 145 euroa.

Muut palvelut

Nouto- ja palautuspalvelu

Tarvittaessa noudamme ja palautamme huoltoon tulevat pienkoneet.

Hinta on 25 euroa, joka sisältää noudon ja palautuksen 10 kilometrin säteellä toimipisteestämme. Pidemmistä matkoista veloitamme 1 euron / kilometri.

Korjauksen kustannusarvio

Mikäli haluatte vain selvittää pienkoneen korjauksen kustannukset, mutta laitetta ei jätetä korjaukseen, veloitamme kustannusarviosta 40 euroa.

Lausunto vakuutusyhtiölle

Mikäli tarvitsette lausunnon vakuutusyhtiölle rikkoontuneesta pienkoneesta, niin teemme kirjallisen selvityksen asiasta. Palvelu sisältää myös korjauksen kustannusarvion.

Hinta 50 euroa.

Tuntiveloitus

Kaikista muista mahdollisista töistä veloitamme 65 euroa tunnilta.

Hinnastomme hinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa.

Maksutapoina suosimme käteistä ja maksukortteja. Kuljetamme aina mukanamme korttimaksupäätettä, jolla maksaminen käy helposti. Maksutapahtumasta saatte aina kuitin.