fbpx

Hinnasto

Hinnasto lyhyesti

Hinnastomme on selkeä ja helposti ymmärrettävä.

Usein pienkoneiden ja esimerkiksi ruohonleikkurin perushuollon hinta määräytyy suoritettavien huoltotoimenpiteiden mukaan. Tämä saattaa vaikeuttaa lopullisen hinnan arviointia ennen kuin huoltolasku on jo kädessä.

Olemmekin pyrkineet rakentamaan hinnaston selkeäksi, jotta asiakkaidemme olisi mahdollisimman helppo arvioida huollosta aiheutuvia kustannuksia etukäteen. Esimerkiksi ruohonleikkurin huollon hinta on kiinteä.

Mikäli huollon yhteydessä löydämme muita tarpeellisia korjauksen kohteita, otamme aina yhteyttä asiakkaaseen sopiaksemme, kuinka asiassa halutaan edetä.

Suurin osa asiakkaistamme tilaa laitteiden huollon yhteydessä myös kuljetuspalvelun. Myös matkustamisen kustannukset ovat selkeästi eritelty hinnastossamme. Suosituimpia huoltokohteitamme ovat ruohonleikkurit sekä lumilingot.

Vaikeasti siirrettäville ja isoille laitteille suoritamme huolto- ja korjaustöitä tarvittaessa myös asiakkaidemme omissa tiloissa. Otattehan yhteyttä, mikäli haluatte kutsua meidät paikan päälle.

Pienkoneiden huoltohinnasto- pakettiauto

Hinnasto

Palveluihimme kuuluvat pienkoneiden huollot, korjaukset sekä kuljetuspalvelut. Otattehan yhteyttä, mikäli teillä on kysyttävää hinnastostamme.

Kausihuollot

Palveluihimme kuuluu kausihuollot kaikenlaisille pienkoneille. Kausihuollossa suoritamme ennen kaikkea ennalta ehkäiseviä toimenpiteitä, jotta laitteen käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä ja laite olisi turvallinen käyttäjälleen.

Kausihuollosta saatte aina joko suullisen tai kirjallisen palautteen huomiosta ja suoritetuista toimenpiteistä.

Huoltoraportti esimerkki
Esimerkki ruohonleikkurin huoltoraportista

Ruohonleikkurit, lumilingot, aggrekaatit, maantiivistäjät ja puutarhajyrsimet

Huolto sisältää tulpan sekä moottoriöljyn vaihdon, ilmansuodattimen vaihdon tai puhdistuksen, ruohonleikkurin terän teroituksen ja tasapainotuksen, lumilingon kulmavaihteen rasvauksen sekä yleisen kunnon tarkastuksen.

Hinta 79 euroa.

Moottori- ja raivaussahat sekä trimmerit

Huolto sisältää tulpan vaihdon, ilmansuodattimen vaihdon tai puhdistuksen, polttoainesuodattimen vaihdon, kytkinlaakerin ja/tai kulmavaihteen rasvauksen, moottorisahan teräketjun teroituksen, raivaussahan terän teroituksen ja harituksen korjauksen, puhdistuksen sekä yleisen kunnon tarkastuksen.

Hinta 79 euroa.

Päältä ajettavat ruohonleikkurit

Huolto sisältää tulpan, moottoriöljyn, polttoaine- sekä öljynsuodattimen vaihdon, ilmansuodattimen vaihdon tai puhdistuksen, terien teroituksen ja tasapainotuksen, akun latauksen, vaijereiden sekä muiden liikkuvien osien rasvauksen sekä yleisen kunnon tarkastuksen.

Hinta 149 euroa.

Mönkijät

Mönkijöiden kausihuolloissa tulisi aina noudattaa valmistajan huolto-ohjelmaa. Huollon sisältö vaihtelee käyttötuntien ja kuluneen ajan mukaisesti.

Mikäli mönkijänne huollosta on jo aikaa eikä aikaisemmista huoltotoimenpiteistä ole tarkkaa tietoa, suosittelemme laajempaa perushuoltoa ja yleistä kunnon tarkastus. Aikaa näihin toimenpiteisiin tulisi varata noin 2-4 tuntia. 

Laajempi perushuolto sisältää mm. koeajon, moottoriöljyn ja -suodattimen vaihdon, etu- ja takaperän öljynvaihdon, vaihteistoöljyn vaihdon (merkistä ja mallista riippuen), tulpan vaihdon, ilmansuodattimen vaihdon tai puhdistuksen, nivelien rasvaukset, alustan osien kunnon tarkastuksen (kuten pallonivelet, raidetangon päät, puslat, laakerit jne.), jarrujen kunnon tarkastuksen, jäähdytinnesteen kunnon tarkastuksen, akun kunnon tarkastuksen, jarrunesteen lisäyksen tarvittaessa

Hinta vaihtelee jonkin verran eri merkkien ja mallien välillä, mutta asettunee tyypillisesti 300 – 500 euron väliin.

Öljynvaihto

Öljynvaihto kaikille 4-tahtisille pienkoneille, kuten esimerkiksi ruohonleikkureille (työnnettävät ja päältä ajettavat), lumilingoille ja puutarhajyrsimille.

Hinta 39 euroa.

Mikäli laitteenne huolto-ohjelmaan kuuluu öljynsuodattimen vaihto, vaihdamme myös sen, joka veloitetaan erikseen. Hinta vaihtelee merkkien ja mallien välillä, ollen tyypillisesti kuitenkin 20-30 euron välillä. Öljynsuodatin löytyy tyypillisesti joistakin mönkijöistä, päältä ajettavista ruohonleikkureista tai esimerkiksi perämoottoreista.

Muut palvelut

Nouto- ja palautuspalvelu

Tarvittaessa noudamme ja palautamme huoltoon tulevat pienkoneet.

Hinta on 29 euroa, joka sisältää pienkoneiden noudon ja palautuksen 10 kilometrin säteellä toimipisteestämme. Pidemmistä matkoista veloitamme lisäksi 1 euron / kilometri.

Korjauksen kustannusarvio

Mikäli haluatte vain selvittää pienkoneen korjauksen kustannukset, mutta laitetta ei jätetä korjaukseen, veloitamme kustannusarviosta 39 euroa.

Lausunto vakuutusyhtiölle

Mikäli tarvitsette lausunnon vakuutusyhtiölle rikkoontuneesta pienkoneesta, niin teemme kirjallisen selvityksen asiasta. Palvelu sisältää myös korjauksen kustannusarvion.

Hinta 49 euroa.

Tuntiveloitus

Kaikista muista mahdollisista töistä veloitamme 69 euroa tunnilta.

Hinnastomme hinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa.

Maksutapoina suosimme käteistä ja maksukortteja. Kuljetamme aina mukanamme korttimaksupäätettä, jolla maksaminen käy helposti. Maksutapahtumasta saatte aina kuitin.