fbpx

Palomäen Pienkonehuolto - pienkonehuolto Jyväskylässä

Palomäen Pienkonehuolto on paikallinen pienkonehuolto Jyväskylässä, aivan Muuramen rajalla.

Huollamme ja korjaamme mm. ruohonleikkureita, lumilinkoja, trimmereitä, moottori- ja raivaussahoja sekä muita pihan ja puutarhan hoitamiseen käytettäviä pienkoneita.

Toimintaamme ajaa vahva kiinnostus pienkoneita kohtaan ja halu palvella asiakkaita pienissä ja isommissakin, pienkoneisiin liittyvissä haasteissa.

Ota yhteyttä ja varaa huoltoaikasi!

Pienkonehuolto Jyväskylässä

Miten pienkonehuolto Palomäessä toimii?

Vaivattomasti! Huollamme pienkoneet merkistä ja mallista riippumatta ammattitaitoisesti.

Helpoiten ajanvaraus huollolle onnistuu soittamalla meille numeroon 0400-469969. Puhelun aikana sovimme huollon sisällöstä ja aikataulusta. Tarvittaessa noudamme ja palautamme huoltoon tulevat laitteet. Vaivatonta, eikö!

Vaikka huollammekin pienkoneita, niin palvelu tapahtuu aika ihmiseltä ihmiselle. Tämä tarkoittaa sitä, että pyrimme puhumaan samaa kieltä asiakkaamme kanssa sekä sitä, että ymmärrämme pitkien asiakassuhteiden merkityksen.

Meille on kunnia-asia saada olla tekemisissä asiakkaidemme kanssa. Koemme, että aina uudelleen palaava asiakas on se paras palkinto, mitä voimme tästä työstä saada.

Palomäen Pienkonehuollon palvelut

Suoritamme mm. kausihuoltoja eri pienkoneille. Kausihuollossa laite käyään läpi perusteellisesti, jotta käyttäminen olisi huoletonta ja mahdolliset ongelmat voidaan ennakoida. Annamme huollon yhteydessä aina suullisen arvion pienkoneen yleiskunnosta ja mahdollista muista ylläpitoon liittyvistä seikoista tulevaisuuden varalle.

Pienkoneesta riippuen, suoritamme sille kausihuollossa kkaikki tarpeelliset toimenpiteet, kuten esimerkiksi tulpan, öljyn ja ilmansuodattimen vaihdon. Myös erilaiset rasvaukset ja leikkaavien terien teroitukset sekä vetohihnojen vaihdot ovat yleisiä toimenpiteitä.

Mikäli pienkoneesi on jo ehtinyt rikkoontua, niin korjaamme sen kuntoon. Yleisimpiä korjauskohteitamme ovat tukkeutuneet tai vuotavat polttoainejärjestelmän osat ja ruohonleikkurit, jotka ovat saaneet kolhun terään kivestä tai kannosta.

Palveluistamme voitte lukea tarkemmin täältä.

Palveluhinnastoomme voitte tutustua täällä.

Pienkonehuolto Jyväskylässä

Toimipisteemme sijaitsee Keski-Suomessa aivan Jyväskylän rajalla, teknisesti kuiitenkin Muuramen puolella. Matka keskustaan on hyvin lyhyt, vain noin 10 minuuttia.

Palvelemme asiakkaitamme arkisin kello 8 – 16 välisenä aikana osoitteessa Salakorventie 112, Muurame. Kuljemme kuitenkin säännöllisesti asiakkaidemme luona, joten soitathan ennen saapumistasi, jotta olemme varmasti paikalla. Yhteystietomme löydätte täältä.

Käytössämme on sopivasti korjaamotilaa, jossa voimme huoltaa niin pienet kuin isommatkin pienkoneet.