fbpx

Palomäen Pienkonehuolto - pienkonehuolto Jyväskylässä

Palomäen Pienkonehuolto on paikallinen pienkone- ja polkupyörähuolto Jyväskylän kupeessa, Muuramen Punasillassa.

Huollamme ja korjaamme mm. polkupyöriäruohonleikkureita, lumilinkoja, trimmereitä, moottori- ja raivaussahoja sekä muita pihan ja puutarhan hoitamiseen käytettäviä pienkoneita. Huollamme ja korjaamme myös sähköpyöriä.

Toimintaamme ajaa vahva kiinnostus pienkoneita ja polkupyöriä kohtaan sekä aito halu palvella asiakkaita pienissä ja isommissakin, pienkoneisiin sekä polkupyöriin liittyvissä haasteissa.

Ota yhteyttä ja varaa huoltoaikasi!

Pienkonehuolto Jyväskylässä

Miten polkupyörä- ja pienkonehuolto Palomäessä toimii?

Vaivattomasti! Huollamme polkupyörät ja pienkoneet merkistä ja mallista riippumatta ammattitaitoisesti. Palvelumme on täydellisen timanttista ja asiakaspalvelu on meille numero yksi.

Helpoiten ajanvaraus huollolle onnistuu soittamalla meille numeroon 0400-469969. Puhelun aikana sovimme huollon sisällöstä ja aikataulusta. Tarvittaessa noudamme ja palautamme huoltoon tulevat laitteet. Vaivatonta, eikö!

Vaikka huollammekin polkupyöriä ja pienkoneita, niin palvelu tapahtuu aika ihmiseltä ihmiselle. Tämä tarkoittaa sitä, että pyrimme puhumaan samaa kieltä asiakkaamme kanssa sekä sitä, että ymmärrämme pitkien asiakassuhteiden merkityksen.

Meille on kunnia-asia saada olla tekemisissä asiakkaidemme kanssa. Koemme, että aina uudelleen palaava asiakas on se paras palkinto, mitä voimme tästä työstä saada.

Polkupyörä

Palomäen Pienkonehuollon palvelut

Suoritamme mm. ensi- ja kausihuoltoja polkupyörille sekä kausihuoltoja eri pienkoneille. Ensi- ja kausihuollossa laite käyään läpi perusteellisesti, jotta käyttäminen olisi huoletonta ja mahdolliset ongelmat voidaan ennakoida. Annamme huollon yhteydessä aina suullisen arvion polkupyörän tai pienkoneen yleiskunnosta sekä mahdollista muista ylläpitoon liittyvistä seikoista tulevaisuuden varalle.

Pienkoneesta riippuen, suoritamme sille kausihuollossa kaikki tarpeelliset toimenpiteet, kuten esimerkiksi tulpan, öljyn ja ilmansuodattimen vaihdon. Myös erilaiset rasvaukset ja leikkaavien terien teroitukset sekä vetohihnojen vaihdot ovat yleisiä toimenpiteitä.

Polkupyörien kausihuoltoon kuuluvat mm. vaihteiden- ja jarrujen säädöt, laakereiden rasvaukset, erilaisten kiristys ja muut säädöt, pinnojen kiristykset ja vanteiden rihtaukset. 

Mikäli polkupyöräsi tai pienkoneesi on jo ehtinyt rikkoontua, niin korjaamme sen kuntoon. Pienkoneiden osalta tyypillisimpiä korjauskohteitamme ovat tukkeutuneet tai vuotavat polttoainejärjestelmän osat ja ruohonleikkurit, jotka ovat saaneet kolhun terään kivestä tai kannosta. Polkupyörien kohdalla taas erilaiset renkaisiin, jarruihin ja vaihteisiin liittyvät korjaukset ovat selvästi yleisimpiä.

Palveluistamme voitte lukea tarkemmin täältä.

Palveluhinnastoomme voitte tutustua täällä.

Pienkonehuolto Jyväskylässä

Toimipisteemme sijaitsee Keski-Suomessa aivan Jyväskylän rajalla, teknisesti kuiitenkin Muuramen puolella. Matka keskustaan on hyvin lyhyt, vain noin 10 minuuttia.

Palvelemme asiakkaitamme arkisin kello 8 – 16 välisenä aikana osoitteessa Punasillantie 32, Muurame. Kuljemme kuitenkin säännöllisesti asiakkaidemme luona, joten soitathan ennen saapumistasi, jotta olemme varmasti paikalla. Yhteystietomme löydätte täältä.

Käytössämme on sopivasti korjaamotilaa, jossa voimme huoltaa niin pienet kuin isommatkin pienkoneet sekä kaikenlaiset polkupyörät – myös sähköpyörät.