fbpx

Palvelut

Ruohonleikkuri öljynvaihto

Pienkonehuolto

Palomäen Pienkonehuolto hoitaa kausihuollot ja muut korjaukset ammattitaitoisesti. 

Huoltotoimenpiteet on syytä suorittaa ajoissa, jotta pienkoneet olisivat luotettavia käyttää sekä mahdollisimman pitkäikäisiä. 

Esimerkkiksi kotikäytössä oleva ruohonleikkuri olisi hyvä huoltaa aina syksyllä leikkauskauden päätteeksi, ennen talvisäilytykseen siirtämistä. 

Näin voidaan varmistua siiitä, että leikkauskausi pääsee keväällä keväällä hyvään vauhtiin heti, kun nurmikko alkaa kasvamaan. Näin voidaan myös varmistua siitä, ettei huoltoon tarvitse varata aikaa keväällä juuri silloin, kun ruuhka on huollossamme suurin.

Pienkonehuoltomme huoltaa ja korjaa kaikenlaisia pihan ja puutarhan hoitoon käytettäviä laitteita kuten robottiruohonleikkureita, ruohonleikkureita, päältä ajettavia ruohonleikkureita, lumilinkoja, trimmereitä sekä moottori– ja raivaussahoja. Huollamme ja korjaamme myös mönkijöitä ja moottorikelkkoja.

Palveluhinnastostamme löydätte selkeät pakettihinnat eri huoltopalveluillemme.

Korjaukset

Aina pienkoneen tai ruohonleikkurin huolto säännöllisesti ei riitä, vaan ne saattavat rikkoutua syystä tai toisesta. Palomäen Pienkonehuolto suorittaa kaikki tarvittavat korjaukset.

Yleisin korjauskohteemme on ruohonleikkuri, jonka tankkiin on jäänyt vanhaa polttoainetta talven varastoinnin ajaksi. Pienkoneissa tulisikin käyttää vain pienkonebensiiniä, joka ennalta ehkäisee varastointiin liittyviä ongelmia.

Myös ruohonleikkurin terän osuminen kiveen tai kantoon ovat nekin hyvin yleisiä korjaukseen hakeutumisen syitä.

Mikäli rikkoontumisen taustalla oleva syy on vielä epäselvä, aloitamme aina selvitystyöllä ja tämän jälkeen sovimme erikseen jatkotoimenpiteistä. Näin vältytään ikäviltä yllätyksiltä jälkikäteen.

Laitteiden korjaukset tehdään tyypillisesti tuntiveloituksella.

Ajantasaisen palveluhinnastomme löydätte täältä.

Ruohonleikkuri
Ruohonleikkurin kuljetus

Nouto- ja palautuspalvelu

Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta kuljettaa huoltoon tulevia pienkoneita itse toimipisteeseemme, noudamme ja palautamme ne mielellämme. 

Liikumme pääsääntöisesti pakettiautolla, joten kyytiin mahtuu tarvittaessa isommatkin ruohonleikkurit ja lumilingot.

Kuljetuspalvelumme hinnoittelu on selkeä.

Ajantasaisen palveluhinnastomme löydätte täältä.