fbpx

Palvelut

Moottorisaha huollossa

Pienkonehuolto

Palomäen Pienkonehuolto hoitaa kausihuollot ja muut korjaukset ammattitaitoisesti. 

Huoltotoimenpiteet on syytä suorittaa ajoissa, jotta pienkoneet olisivat luotettavia käyttää sekä mahdollisimman pitkäikäisiä. 

Esimerkkiksi kotikäytössä oleva ruohonleikkuri olisi hyvä huoltaa aina syksyllä leikkauskauden päätteeksi, ennen talvisäilytykseen siirtämistä. 

Näin voidaan varmistua siiitä, että leikkauskausi pääsee keväällä keväällä hyvään vauhtiin heti, kun nurmikko alkaa kasvamaan. Näin voidaan myös varmistua siitä, ettei huoltoon tarvitse varata aikaa keväällä juuri silloin, kun ruuhka on huollossamme suurin.

Pienkonehuoltomme huoltaa ja korjaa kaikenlaisia pihan ja puutarhan hoitoon käytettäviä laitteita kuten robottiruohonleikkureita, ruohonleikkureita, päältä ajettavia ruohonleikkureita, lumilinkoja, trimmereitä sekä moottori– ja raivaussahoja. Huollamme ja korjaamme myös mönkijöitä ja moottorikelkkoja.

Palveluhinnastostamme löydätte selkeät pakettihinnat eri huoltopalveluillemme.

Polkupyörähuolto

Palomäen Pienkonehuolto huoltaa ja korjaa kaikki polkupyörät merkistä riippumatta – myös sähköpyörät.

Polkupyörän ennaltaehkäisevä huolto on tärkeää, jotaa pyörä olisi luotettava ja ennen kaikkea turvallinen käyttäjälleen. Kausihuoltomme sisältävät kaikki tarvittavat ennalta ehkäisevät toimenpiteet, jotta laitteet olisivat käyttäjilleen mahdollisimman luotettavia ja turvallisia.

Meillä on vuosien kokemus erilaisten polkupyörien huolto- ja korjaustöistä. 

Lue lisää polkupyörähuollosta täältä.

Electric bike in sunset
Ruohonleikkuri

Korjaukset

Aina polkupyörän tai pienkoneen – esimerkiksi ruohonleikkurin huolto säännöllisesti ei riitä, vaan ne saattavat rikkoutua syystä tai toisesta. Palomäen Pienkonehuolto suorittaa kaikki tarvittavat korjaukset.

Yleisin korjauskohteemme on ruohonleikkuri, jonka tankkiin on jäänyt vanhaa polttoainetta talven varastoinnin ajaksi. Pienkoneissa tulisikin käyttää vain pienkonebensiiniä, joka ennalta ehkäisee varastointiin liittyviä ongelmia.

Myös ruohonleikkurin terän osuminen kiveen tai kantoon ovat nekin hyvin yleisiä korjaukseen hakeutumisen syitä.

Mikäli rikkoontumisen taustalla oleva syy on vielä epäselvä, aloitamme aina selvitystyöllä ja tämän jälkeen sovimme erikseen jatkotoimenpiteistä. Näin vältytään ikäviltä yllätyksiltä jälkikäteen.

Laitteiden korjaukset tehdään tyypillisesti tuntiveloituksella.

Ajantasaisen palveluhinnastomme löydätte täältä.

Nouto- ja palautuspalvelu

Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta kuljettaa huoltoon tulevia  polkupyöräi tai pienkoneita itse toimipisteeseemme, noudamme ja palautamme ne mielellämme. 

Liikumme pääsääntöisesti pakettiautolla, joten kyytiin mahtuu tarvittaessa isommatkin ruohonleikkurit ja lumilingot.

Kuljetuspalvelumme hinnoittelu on selkeä.

Ajantasaisen palveluhinnastomme löydätte täältä.

Ruohonleikkurin kuljetus