fbpx

Polkupyörähuolto

Palomäen Polkupyörähuolto korjaa ja huoltaa polkupyörät – merkistä ja mallista riippumatta. Säännöllisesti huollettu polkupyörä on käyttäjälle miellyttävä käyttää, varmatoiminen ja myös ennen kaikkea turvallinen.

Me Palomäen Polkupyörähuollossa panostamme palvelun laatuun ja asiakkaan aitoon kohtaamiseen. Meillä polkupyörät huolletaan kuten ne olisivat omiamme sekä palvelukokonaisuudet ovat hinnoiteltu selkeästi. Tarvittaessa myös noudamme polkupyörän pihastasi, huollamme sen ja palautamme takaisin työn valmistuttua.

Meillä on polkupyörähuolloista vuosien kokemus. Tunnemme kaikenlaiset pyörämerkit ja -mallit hyvin. Huollamme ja korjaamme myös sähköpyöriä.

Ota yhteyttä, niin sovitaan polkupyörällesi huoltoaika!

Seniors bicycling

Mitä polkupyörähuolto maksaa?

Palomäen Polkupyörähuolto suorittaa polkupyörien kausihuollot ja erilaiset korjaukset ammattitaitoisesti.

Polkupyörähuolto on perinteisesti hinnoiteltu toimenpidekohtaisesti, joka saattaa tehdä ostamisesta vaikeaa ja hankalasti ymmärrettävää. 

Me Palomäen Polkupyörähuollossa olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme timanttista palvelua. Haluamme olla helposti lähestyttäviä ja ymmärrettäviä. Olemmekin rakentaneet hinnastomme selkeäksi ja helposti ymmärrettäväksi.

Polkupyörän kausi- ja ensihuollot ovat kiinteähintaisia. Mikäli työn edetessä huomamme mahdollisia muita mahdollisia korjauskohteita, niin otamme aina yhteyttä sopiaksemme jatkotoimenpiteistä ja kustannuksista.

Polkupyörän kausihuolto

Kausihuollossa polkupyörä käydään huolellisesti läpi, jotta se olisi toimintavarma ja turvallinen käyttäjälleen. Kausihuolto suositellaan tehtäväksi peruskäytössä olevalle polkupyörälle kerran ajokauden aikana.

Polkupyörän kausihuolto sisältää mm. seuraavat toimenpiteet:

  • vaihteiden, jarrujen, laakereiden toiminnan tarkastus-, säätö- ja kiristystyöt
  • vanteiden rihtaus ja suoristus sekä pinnojen kireyden tarkistus
  • ketjun, vaijereiden ja rattaiden voitelu
  • rengaspaineiden tarkistus
  • pulttien ja muttereiden kiristys
  • pesu ja puhdistus
  • koeajo
  • yleinen kunnon tarkistus

Yksivaihteiset polkupyörät 79 euroa
Napa- ja ketjuvaihteiset polkupyörät 99 euroa
Sähköpyörät 99 euroa

Polkupyörän ensihuolto

Polkupyörän ensihuolto on tärkeä toimenpide – se on polkupyörän ensimmäinen varsinainen kausihuolto. Ensihuollossa huolehditaan siitä, että pyörä toimii oikein ja tehtaalla tehdyt säädöt ovat edelleen kohdallaan. Usein ensimmäisten muutaman sadan ajokilometrin ajan osat vielä hakevat paikkaansa ja kiinnitykset pääsevät löystymään.

Ensihuolto tulisi suorittaa yleensä noin 200 ajokilometrin jälkeen. Suosittelemme tarkistamaan ensihuollon ajankohdan polkupyörän käyttöohjekirjasta.

Polkupyörän ensihuolto sisältää samat huolto- ja tarkistustoimenpiteet kuin kausihuoltokin. 

Yksivaihteiset polkupyörät 79 euroa
Napa- ja ketjuvaihteiset polkupyörät 99 euroa
Sähköpyörät 99 euroa

Nouto- ja palautuspalvelu

Noudamme polkupyörän, huollamme sen ja työn valmistuttua palautamme sen takaisin. Helppoa – eikö?

Nouto- ja palautuspalvelun hinta 29 euroa, sisältäen noudon ja palautuksen enintään 10km päähän toimipisteestämme. Pidemmistä matkoista veloitamme lisäksi yhden euron kilometriltä.

Muut työt

Muista mahdollisista töistä veloitamme 69 euroa tunnilta.

Biking in mountains

Kaikki hinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa. Kuljetamme mukanamme aina korttimaksupäätettä, jolla maksaminen onnistuu helposti. Maksutapahtumasta saatte aina kuitin.