fbpx

Pyörähuolto Jyväskylässä

Olemme timanttisen palvelun pyörähuolto Jyväskylässä, aivan Muuramen rajalla. 

Meille asiakkaiden palveleminen on kunnia-asia. 

Huolehdimme siitä, että pyörän ohella myös asiakas on tyytyväinen yhteistyön alkaessa pyörähuoltomme kanssa. Hyvä palvelu näkyy mielestämme mm. asiantuntevana henkilökuntana, helposti ymmärrettävävinä palvelukokonaisuuksina sekä hinnastona, lupauksista kiinni pitämisenä sekä virheiden myöntämisenä niiden sattuessa.

Meillä on vuosien kokemus pyörähuollosta. Asiantuntemus ei aina näy pelkästään teknisenä osaamisena, vaan myös kykynä hahmottaa asiakkaan tarve ja löytää sopiva ratkaisu siihen. Usein tämä vaatii kykyä ajatella luovasti ja voimmekin ylpeästi sanoa olevamme varmasti parhaimman palvelun pyörähuolto Jyväskylässä.

Pyörähuoltomme palvelee pääsäntöisesti Jyväskylässä, Muuramessa, Petäjävedellä sekä Korpilahden alueella.

Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle sekä pyörällesi aika huoltoomme!

Marko lifting bike in van

Täyden palvelun pyörähuolto Jyväskylässä

Palomäen Polkupyörähuolto on täyden palvelun pyörähuolto Jyväskylässä. Palveluihimme kuuluu pyörien nouto- ja palautuspalvelu, huollot ja korjaukset sekä pyörien kausisäilytykset.

Joskus myyntiinkin saattaa putkahtaa huollettu pyörä tai kaksi.

Näkemyksemme mukaan hyvä palvelu lähtee asiakkaan tarpeiden ymmärtämisestä ja aidosta ihmisen kohtaamisesta. Monesti se, että pyörä on korjattu, mutta luonnollinen kanssakäyminen ihmisten välillä jää kokematta, jättää jälkensä. Me vaalimme jokaista asiakassuhdetta. Palvelemme kuin haluaisimme itseämme palveltavan.

Meiltä saatte palvelua ihmiseltä ihmiselle.

Electric bike standing

Vain korkeaa laatua

Koska edellytämme korkeaa laatua itseltämme, odotamme sitä myös kumppaneiltamme. Olemmekin valinneet kumppaneiksemme vain toimijoita, jotka pystyvät täyttämään antamansa lupaukset mm. toimitusaikojen, varaosien laadun ja toimitusvarmuuden osalta.

Käytämme vain laadukkaita varaosia kaikissa huolto- ja korjaustoimenpiteissä. Näistä vain osan mainitaksemme; Continental, Microshift, Schwalbe, Shimano ja Sram.

Vain käyttämällä korkealaatuisia osia, voimme varmistaa pyöränne moittettoman toiminnan