fbpx

Tuotemerkit

Olemme valinneet viralliseen edustukseemme tuotemerkkejä, jotka kattavat jokaisen asiakkaan tarpeen tilanteesta riippumatta. Edustuksestamme löytyy tuotteita ja varaosia niin vaativalle ammattikäyttäjälle kuin kodin puutarhurillekin.

Pystymme tarvittaessa toimittamaan laajan kirjon myös muiden valmistajien laitteita ja varaosia, joten otathan yhteyttä, mikäli et löytänyt tarvitsemaasi.

Toimimme maahantuojan valtuuttamana myynti- ja huoltopisteenä AmbrogioMTD, Echo, Cub CadetAriens ja AL-KO -laitteille.

Edustamamme tuotemerkit

AMBROGIO-logo

Ambrogio on yksi maailman vanhimmista robottiruohonleikkureiden valmistus. Ensimmäinen leikkuri lanseerattiin jo vuonna 2000, jonka jälkeen mallisto on laajentunut ja laitteita on saatavilla jo yli 30 maassa.

al-ko-logo

AL-KO on vuonna 1931 perustettu saksalainen pihan ja puutarhan koneita valmistava yritys. Laitevalikoimasta löytyvät kattavasti tuotteita aina moottorisahasta päältä ajettaviin ruohonleikkureihin.

ARIENS-logo

Ariens on perustettu vuonna 1933. Yhtiö valmistaa tänä päivänä lumilinkoja, ympäripyöriviä, päältä ajettavia sekä sauvaohjattavia ruohonleikkureita. Yhtiön laitteet ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja kestävyydestään.

CUBCADET-logo

Cub Cadet On MTD:n omistama tuotemerkki. Ensimmäiset Cub Cadet-merkkiset puutarhatraktorit tulivat markkinoille yhdysvalloissa vuonna 1961. Cub Cadetin laitteet ovat toiminnan alusta lähtien olleet ns. ”premium-luokkaa” ja suunnattu ensisijaisesti heille, joilla on suuret pihat ja puutarhat hoidettavanaan.

ECHO-logo

Echo on japanilaisen Yamabiko-konsernin tuotemerkki, joka on valmistanut maa- ja metsätalouskoneita jo vuodesta 1947. Ensimmäinen Echo-brändin alle lanseraattu ammattisaha CS-302 tuli markkinoille vuonna 1978. Echo on tänä päivänä yksi suurimmista moottorisahojen ja muiden pienkoneiden valmistajista.

MTD-logo

MTD on yksi maailman suurimpia puutarhakoneiden valmistaja. Yhtiö on perustettu vuonna 1932 Yhdysvalloissa. Yhtiöllä on tehtaita Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Euroopassa. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. ruohonleikkurit, päältä ajettavat ruohonleikkurit, lumilingot, trimmerit, puhaltimet sekä pensasleikkurit.

Myymme ja huollamme myös

BRIGGS-AND-STRATTON-logo

Briggs & Stratton on yksi maailman suurimpia ilmajäähdytteisten bensiinimoottoreiden valmistajia. Lähes jokaisessa kotitaloudessa on joskus ollut ruohonleikkuri, jossa on tämän yhtiön valmistama moottori.

CHAMPION-logo

Champion on Albert Championin vuonna 1907 perustama amerikkalainen yritys. Yritys on yksi tunnetuimmista sytytystulppien valmistajista maailmassa.

HONDA-logo

Honda on japanilaisesta laadustaan tunnettu moottorivalmistaja. Hondan moottoreita ja teknologiaa löytyy autoista, lentokoneista, ruohonleikkureista, vesipumpuista, aggrekaateista, moottoripyöristä sekä perämoottoreista ja monista muista laitteista.

HUSQVARNA-logo

Husqvarna on yksi alan vanhimmista toimijoista. Se on valmistanut ruohonleikkureita jo yli 100-vuotta ja moottorisahojakin vuodesta 1959. Konserni työllistää tällä toistakymmentä tuhatta työntekijää ja on alan tunnetuimpia toimijoita.

JONSERED-logo

Jonsered on Husqvarna-konsernin omistama ”edullisemman tuotelinjan” tuotemerkki, jonka valmistaminen lopetettiin vuonna 2021. Laitteissa käytettävät osat ovat pitkälle samoja kuin Husqvarnalla.

NGK-logo

NGK on maailman suurin sytytystulppien valmistaja. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Japanissa ja se työllistää yli 15 000 ihmistä ympäri maailman. 

OREGON-LOGO

Oregon on yhdysvaltalainen yritys, joka valmistaa moottorisahan ketjuja sekä muita tuotteita. Oregon maailman suurin moottorisahan ketjujen valmistaja. Tuotteet tunnetaan laadustaan ympäri maailman.

STIGA-logo

Alunperin ruotsalainen Stiga on tänä päivänä tunnettu ympäri maailman lähinnä pihan ja puutarhan hoitoon tarkoitetuista laitteistaan. Stigan pääkonttori sijaitsee nykyään Italiassa.

STIHL-logo

Stihlin ehkä tunnetuimpia tuotteita ovat moottorisahat. Yhtiö pitääkin hallussaan ennätystä maailman tehokkaimmasta sarjavalmisteisesta moottorisahasta MS881.

SOLO-logo

Solo on vuonna 1948 perustettu, saksalainen moottorisahavalmistaja. Yhtiö valmistaa myös muita puutarhan hoitoon käytettäviä laitteita. 2014 yhtiöstä tuli osa AL-KO konsernia.

YAMAHA-logo

Yamaha on vanha japanilainen teollisuuden monitoimiyritys, joka valmistaa erilaisia tuotteita soittimista moottoreihin. Yamaha valmistaa myös esimerkiksi mönkijöitä, moottoripyöriä ja moottorikelkkoja.